Overige gadgetsBuiten de strips en de DVD's zijn er ook nog dingen om mee te spelen of te luisteren: het ganzenbord en ook nog een CD.


Het ganzenbord

Sinds 1 juli 2010 is er een heus ganzenbord van FC De Kampioenen te verkrijgen. Wie zit er in de gevangenis? Wie bied je aan het eind de beker aan? Wie zorgt er voor een extra beurt? Ontdek het met de nieuwste versie van de klassieker onder de gezelschapsspellen.

Het ganzenbord is is verscheidene winkels te koop zoals Fun, Dreamland, Bart Smit. Ook is het te koop in kleinere winkels zoals Joykids Funstore te Maasmechelen, De Speelreus te Bredene, Fantasia Shop te Nerpelt, Kinderplaneet te Baal... Het ganzenbord is ook online te koop via bol.com, cosmox.com en via collishop.be .

Uitgave: 03 mei 2011


F.C. De Kampioenen Feesthits

Carmen, Boma, Pascalleke, DDT, Xavier en de rest van De Kampioenen verzamelden nu voor hun vele fans ook al hun favoriete feestliedjes op de gloednieuwe 3CD "FC DE KAMPIOENEN FEESTHITS"! 3 CD's lang de grootste ambiancenummers en meezingers uit Vlaanderen én van het voetbalveld! Exclusief op de CD vindt u uiteraard het overbekende themanummer van FC De Kampioenen, maar ook een nagelnieuw nummer van Carmen! En alsof dat niet genoeg is, wordt de CD doorspekt met de bekendste en ondertussen ook legendarische oneliners uit de Kampioenen-reeks. Wie kent (en gebruikt) er immers niet "Mijn Gedacht!", "Zal't gaan ja!" of "Pascalleke, voor mij nen dagschotel!"Uitgave: 01 september 2011