DVD'sFC De Kampioenen was een komische Vlaamse televisieserie die de belevenissen van een vriendengroep volgde waaronder de spelers, trainer en voorzitter van een slecht presterende voetbalploeg en hun gezinnen. Laat het aan De Kampioenen over om hilarische toestanden te scheppen, want Kampioen zijn is plezant! Je kan alle afleveringen herbekijken en De Kampioenen in al hun glorie bewonderen op de DVD-boxen.


De verzamelboxToen FC De Kampioenen voor het eerst op televisie kwam in oktober 1990 kon niemand vermoeden dat deze serie een kijkcijferkanon zou zijn. In deze 51 DVD box vind je alles, maar dan ook alles van FC De Kampioenen. Inclusief 3 DVD's bonusmateriaal waaronder Achter de schermen, Interviews met acteurs, bloopers, herkomst van bepaalde uitspraken en nog veel meer.


De DVD-boxenFC De Kampioenen is nog steeds met straatlengtes voorsprong de populairste Vlaamse sitcom. De komische misverstanden in de kantine en daarbuiten zorgen voor hilarische momenten. Per box zijn er 4 reeksen in een speciale verpakking. Zeker een aanrader, mijn gedacht!


De afzonderlijke DVD-reeksen